Infinity Scroll
Infinity Flares
Infinity logotype

Go far together

Извонредност

Квалитетот нè прави подобри

Иновативност

Го менуваме светот околу нас

Интегритет

Некои работи не можат да се купат

Вести

01

Вести

Сите новости
26.04.2022.
WE ARE HIRING SOFTWARE ENGINEERS
Повеќе...
06.12.2021.
БЕЗБЕДНОСТ НА ПОДАТОЦИТЕ ВО ХИБРИДНА МРЕЖА
Повеќе...
19.11.2021.
Разновидноста на предизвиците ме стимулира да напредувам - Стефан Ристовски
Повеќе...
21.10.2021.
Поддршката од колегите ми значи најмногу – Билјана Кокиновска
Повеќе...
About Flares
За нас

02

За нас

ИНФИНИТИ Енерџи и ИТСС е членка на Infinity International Group, технолошка групација и регионален лидер во областа на информатичката технологија, електроенергетиката, дигитализацијата и електромобилноста.

Во склоп на групацијата располагаме со сертифицирани +50 Microsoft, +40 Hewlett Packard Enterprise, +30 CISCO, +20 SAP, +20 VMware инженери кои стојат на располагање за сите видови на системски решенија.

Постигнувајќи успешни деловни резултати и градејќи партнерства со некои од најголемите и најважните глобални компании, ние го ставаме квалитетот во фокусот на нашиот бизнис.

Извонредноста, иновативноста и интегритетот се трите основни принципи, вградени во секој член на нашата групација, преку кои заедно со нашите партнери го реализираме целиот свој потенцијал.

ИНФИНИТИ ВИДЕО

Погледнете ја приказната за нас

Members Flares
Членови

03

ЧЛЕНКИ НА ГРУПАЦИЈАТА ИНФИНИТИ

Infinity Energy и ITSS е име на перспективна компанија со седиште во Скопје, Македонија, која извршува високо квалификувани активности од областа на ИТ секторот и електричната енергија. Деловниот успех и растот на компаниите се засноваат на обезбедување современи и иновативни ИТ решенија и производи чиј квалитет гарантира успех.

www.infinitygroup.mk

Компанијата основана во 2015 година под името Prointer ITSS стана лидер во дигиталната трансформација во Босна и Херцеговина. На своите клиенти им нуди иновативни решенија во оваа област информатички технологии и работи со нив за да се постигне оптимален бизнис резултати.

www.prointer.ba

Компанијата „Калдера“, членка на меѓународната група „Инфинити“, е основана во 1991 година и оттогаш е успешно работи како производствена и услужна компанија во секторот електрична енергија, земајќи ги предвид за зачувување на природните ресурси и заштитата на животната средина.

www.kalderacompany.com

Infinity ADS се грижи и управува со деловната документација, од моментот на нејзиното создавање, сè до нејзиното уништување. Услугите на Infinity ADS се фокусирани на трансформација на организациите овозможувајќи им да работат поефикасно, попродуктивно и да ги контролираат своите деловни процеси. ADS денес претставува хардвер, софтвер и даватели на услуги за системски решенија за управување со податоци со највисок квалитет на опрема, квалитетна услуга и поддршка.

www.infinityads.ba

EP Mobile е специјализирана компанија со активности поврзани со развој на електромобилност во земјите од регионот (БиХ, Србија, Црна Гора, Северна Македонија). Инсталирање и позиционирање на полначи за полнење електрични возила на погодни, репрезентативни и достапни локации, управување со снабдување со енергија за полнење и наплата на истата, оди во чекор со глобалните трендови кон електромобилност и настојува да ја обезбеди овој вид на услуга на маркетот.

www.epmobile.net

Infinity Energy и ITSS е име на перспективна компанија со седиште во Скопје, Македонија, која извршува високо квалификувани активности од областа на ИТ секторот и електричната енергија. Деловниот успех и растот на компаниите се засноваат на обезбедување современи и иновативни ИТ решенија и производи чиј квалитет гарантира успех.

www.infinitygroup.mk

Компанијата основана во 2015 година под името Prointer ITSS стана лидер во дигиталната трансформација во Босна и Херцеговина. На своите клиенти им нуди иновативни решенија во оваа област информатички технологии и работи со нив за да се постигне оптимален бизнис резултати.

www.prointer.ba

Компанијата „Калдера“, членка на меѓународната група „Инфинити“, е основана во 1991 година и оттогаш е успешно работи како производствена и услужна компанија во секторот електрична енергија, земајќи ги предвид за зачувување на природните ресурси и заштитата на животната средина.

www.kalderacompany.com

Infinity ADS се грижи и управува со деловната документација, од моментот на нејзиното создавање, сè до нејзиното уништување. Услугите на Infinity ADS се фокусирани на трансформација на организациите овозможувајќи им да работат поефикасно, попродуктивно и да ги контролираат своите деловни процеси. ADS денес претставува хардвер, софтвер и даватели на услуги за системски решенија за управување со податоци со највисок квалитет на опрема, квалитетна услуга и поддршка.

www.infinityads.ba

EP Mobile е специјализирана компанија со активности поврзани со развој на електромобилност во земјите од регионот (БиХ, Србија, Црна Гора, Северна Македонија). Инсталирање и позиционирање на полначи за полнење електрични возила на погодни, репрезентативни и достапни локации, управување со снабдување со енергија за полнење и наплата на истата, оди во чекор со глобалните трендови кон електромобилност и настојува да ја обезбеди овој вид на услуга на маркетот.

www.epmobile.net
Go far together
Infinity Vision

04

Визија

Infinity International Group е глобална лидерска групација која управува со најуспешните компании, спроведува дефинирани вредности и деловни принципи, одговара на современите предизвици со иновативни пристапи и ја подобрува заедницата во која работи.

05

Мисија

Создаваме успешни компании кои се водени од истите вредности и им овозможуваме да го достигнат својот целосен потенцијал, истовремено развивајќи ја заедницата во која работиме.

Infinity Mission
РЕШЕНИЈА

06

РЕШЕНИЈА И УСЛУГИ

СИСТЕМ ИНТЕГРАТОР
 • Мрежни решенија
 • Безбедносни решенија
 • DATA центар
 • Оддржување прилагодување и надградба на ИТ решениjа
 • Изградба и оддржување на комуникациска инфраструктура
ДЕЛОВНИ РЕШЕНИЈА
 • Smart city солуции
 • Имплементација на SAP TRM, CRM PI и BW модули
 • Имплементација на MICROSOFT DYNAMICS 365 решенија
 • Имплементација на DMS решенија
 • Оддржување на SAP ERP и BW решенија
СИСТЕМСКИ РЕШЕНИЈА
 • Контрола и евиденција на работно време
 • Видео Надзор
 • Противпожарна заштита
 • Системи за дојавување на пожар
 • Интерфонски системи
 • Системи на озвучување
 • Системи на инфо панел
ИНОВАЦИИ
 • Соработка со универзитети
 • CALCULUS training центар
 • Едукација ROBOKDS
 • Истражување и развоj
 • Иновативен екосистем
ПАРТНЕРИ

07

ПАРТНЕРИ НА ГРУПАЦИЈАТА

Sap logo
Cisco log
Microsoft logo
Hyland logo
Hewlett Packard logo
Lenovo logo
Check Point logo
Dellemc logo
Huawei logo
Veritas logo
Wmware logo
Veeam logo
LG logo
Aruba logo
Brocade logo
HP logo
IBM logo
Motorola logo
Dwelt logo
Certi Prof logo
Проекти

08

Проекти

Обединуваме стратешки лидери, експерти во индустријата, инженери, луѓе со практично искуство во вашиот сфера на бизнисот, дизајнери, програмери, data менаџери и многу други членови на тимот за да работат заедно во создавањето на вашиот единствен пат до успехот.

Нашите решенија се имплементирани во јавниот сектор, здравството, енергетиката, воздушната, телекомуникациите, финансиите, производството, транспортот, малопродажбата и многу други индустрии.

Досега, како групација, реализиравме над 3.000 значајни проекти.

ИКТ РЕШЕНИЈА
Infinity Arrow

Влада на РС, БиХ

M:tel a.д.

Даночна управа на РС, БиХ

Електростопанство на РС, БиХ

Управа за индиректно оданочување на Босна и Херцеговина

Електропренос на Босна и Херцеговина

Фонд за здравствено осигурување на РС, БиХ

Министерство за транспорт и врски на РС, БиХ

Пошта РС, БиХ

Министерство за научен и технолошки развој, високо образование и информатичко општество на РС, БиХ

Универзитетски клинички центар на РС, БиХ

ЕЛЕКТРО ЕНЕРГЕТИКА
Infinity Arrow

Електростопанство на РС,БиХ

Електропренос Босна и Херцеговина

Хидроцентрали во Требишница

M:tel a.д.

Хидроцентрали во Требишница

Електро Бијелина а.д.

Сименс д.о.о.

ГП Краина а.д. Бања Лука

ДИГИТАЛИЗИРАЊЕ И ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ
Infinity Arrow

РИТЕ Гацко

Град Бања Лука

Тропик д.о.о

Електростопанство на РС, БиХ

Нова банка а.д.

Аеродром во РС, БиХ

ЈП патишта на РС, БиХ

Infinity Projects Infinity Projects Infinity Projects
Fondations Flares
Инфинити фондација

09

Фондација „Go Far“

Ние сме членка на Infinity International Group која ја вклучува хуманитарната фондација „Go Far“.

Нашата фондација ги промовира вредностите претставени од сите членови на групацијата.

 • МЛАДИ И ТАЛЕНТИ
 • ЗНАЕЊЕ И ОБРАЗОВАНИЕ
 • ПРЕТПРИЕМНИЧКА КУЛТУРА И START UP ЗАЕДНИЦА
 • ТЕХНОЛОГИЈА И ИНОВАЦИЈА
 • ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
 • КОРПОРАТИВНА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ
Infinity Fondation Infinity Fondation

КЛУЧОТ НА УСПЕХОТ НА СЕКОЈА КОМПАНИЈА Е ВО НЕГОВИТЕ ВРАБОТЕНИ

Ајде да создадеме нови деловни успеси заедно! Станете дел од модерно и стимулирачко работно опкружување, испратете ни го вашето CV и мотивационо писмо на е-пошта: hr@infinitygroup.mk


Сите активни огласи: